Consecventi cu planul initial, insistam la ajungem la o relatie de colaborare cu autoritatile locale, pe subiecte concrete si de interes general. Unul dintre acestea este dezbaterea publica a propunerii de buget local 2017.

Pana la dezbatere avem nevoie sa vedem aceasta propunere. Dl. Primar stie deja de solicitarea noastra oficiala (Adresa 3682 din 22.03.2017 – dlui Primar Anton Valeriu), asa ca acum asteptam raspuns. Va tinem la curent.

Nu acceptam aprobarea bugetului fara dezbatere si prezentarea fundamentarilot (ce si cat se bugeteaza, de cand se lucreaza la proiectul respectiv, cine a raspuns, cat de bine raspunde nevoilor comunitatii in continua creste numerica etc).
Din analiza bugetului, ne vom da seama care sunt prioritatile administratiei si in ce masura se tine cont de solicitarile/insistentele noastre.

Conform legii, de la postarea propunerii de buget, avem 15 zile sa facem propuneri si sa pregatim dezbaterea publica.

Depinde de noi, cat de mult vrem sa ne implicam si sa ne sustinem argumentat prioritatile. Dincolo de problema dificila a cainilor fara stapan, sau a gropilor, sunt multe alte teme locale ce trebuie rezolvate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.